منتدى كل العرب
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
منتدى كل العرب
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
منتدى كل العرب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى كل العرب


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
نرحب بجميع الزوار و الاعضاء الكرام و ونتمنى لكم قضاء اجمل الاوقات معنا وباب التسجيل مفتوح للجميع ... كل عام وأنتم بخير... تذكر قول الله تعالى: { مَا يَلْفِظُ مِن قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ }
صينية بطاطس بالحنشان 97562610
تنبيه! / يمنع منعا باتا وضع أى ملفات تحتوى على موسيقى أو صور نساء أو ممثلين أو أغانى أو أفلام و يمنع وضع صور لذوات أرواح سواء اطفال او نساء او رجال او حيونات فى الصوره الرمزيه و التواقيع

 

 صينية بطاطس بالحنشان

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
روبي مارو
المشرف العام
المشرف العام
روبي مارو


الجنس : انثى
عدد المشاركات : 10200
العمر : 46
العمل/ الدراسة : تربيه قسم لغه فرنسيه
جنسيتك : مصر
علم دولتك : صينية بطاطس بالحنشان Female31
صينية بطاطس بالحنشان 28nvrt

صينية بطاطس بالحنشان Mywork10

صينية بطاطس بالحنشان Fb3d4910
عارضة الطاقة :
صينية بطاطس بالحنشان Left_bar_bleue80 / 10080 / 100صينية بطاطس بالحنشان Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 19/01/2009

صينية بطاطس بالحنشان Empty
مُساهمةموضوع: صينية بطاطس بالحنشان   صينية بطاطس بالحنشان Emptyالجمعة 06 فبراير 2009, 6:49 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


المقادير
بطاطس حسب الرغبه يعنى حسب عدد افراد الاسره
حنشان وده نوع من انواع الاسماك وبردوا الكميه حسب عدد افراد العائله براحتك يعنى شفتى اكلتنا سهله ازاى .
بصله كبيره
بقدونس وحباش وكسبره خضراء
ملح-فلفل اسود-كمون-
عدد 6 طماطم كبيره او حسب ما تحبى انا عملت شفشق الخلاط طمام بس .
3 ملاعق زيت اى نوع

الطريقه

نقطع البصله الى حلقات ونضعها فى صينيه

نقطع البطاطس حلقات ايضا

بعد تقطيع البقدونس والكسبره الخضراء والحباش نرش نصف المقدار على البطاطس كما هو مبين بالصوره

بعد كده هاتى الحنشان بعد سلخ جلده طبعا وتنظيفه جيدا وكمان تقطيعه ويرص فوق البطاطس .

بعد كده بتجيبى البقدونس والحباش والكسبره الى متبقين منك وتفرديهم على وجه الحنشان

بتجيبى بطاطس من الى موجوده عندك و ترصيها فوق الحنشان.

بعد ذلك بتجيبى الطماطم المعصوره بالخلاط وهى مقدار شفشق فقط ويوضع على المقدار

وبعد كده بتضعى الفلفل الاسود والكمون والملح والزيت

بعد ذلك توضع على النار حتى تنضج تماما ثم توضع فى فرن البوتاجاز وتشعلى الشعله حتى يتحمر الوجه وده شكلها بعد ما خرجت من الفرن


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نور الهدى
نائب المدير العام
نائب المدير العام
نور الهدى


الجنس : انثى
عدد المشاركات : 10728
العمل/ الدراسة : تربيه قسم تاريخ
جنسيتك : مصر
علم دولتك : صينية بطاطس بالحنشان Female31
صينية بطاطس بالحنشان 2py5pvt

صينية بطاطس بالحنشان O2

صينية بطاطس بالحنشان O17
عارضة الطاقة :
صينية بطاطس بالحنشان Left_bar_bleue80 / 10080 / 100صينية بطاطس بالحنشان Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 04/01/2009

صينية بطاطس بالحنشان Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية بطاطس بالحنشان   صينية بطاطس بالحنشان Emptyالجمعة 06 فبراير 2009, 8:14 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
وليد طلب
عضو فعال
عضو فعال
وليد طلب


الجنس : ذكر
عدد المشاركات : 1502
علم دولتك : صينية بطاطس بالحنشان Male_e10
صينية بطاطس بالحنشان 28nvrt
عارضة الطاقة :
صينية بطاطس بالحنشان Left_bar_bleue55 / 10055 / 100صينية بطاطس بالحنشان Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 04/01/2009

صينية بطاطس بالحنشان Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية بطاطس بالحنشان   صينية بطاطس بالحنشان Emptyالجمعة 06 فبراير 2009, 8:16 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
روبي مارو
المشرف العام
المشرف العام
روبي مارو


الجنس : انثى
عدد المشاركات : 10200
العمر : 46
العمل/ الدراسة : تربيه قسم لغه فرنسيه
جنسيتك : مصر
علم دولتك : صينية بطاطس بالحنشان Female31
صينية بطاطس بالحنشان 28nvrt

صينية بطاطس بالحنشان Mywork10

صينية بطاطس بالحنشان Fb3d4910
عارضة الطاقة :
صينية بطاطس بالحنشان Left_bar_bleue80 / 10080 / 100صينية بطاطس بالحنشان Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 19/01/2009

صينية بطاطس بالحنشان Empty
مُساهمةموضوع: صينية بطاطس بالحنشان   صينية بطاطس بالحنشان Emptyالسبت 07 فبراير 2009, 1:32 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
heba hady
المراقبين
المراقبين
heba hady


الجنس : انثى
عدد المشاركات : 4970
العمر : 39
العمل/ الدراسة : بكالوريوس تجارة
جنسيتك : مصر
علم دولتك : صينية بطاطس بالحنشان Female31
صينية بطاطس بالحنشان 28nvrt

صينية بطاطس بالحنشان R2r

عارضة الطاقة :
صينية بطاطس بالحنشان Left_bar_bleue75 / 10075 / 100صينية بطاطس بالحنشان Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 06/01/2009

صينية بطاطس بالحنشان Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية بطاطس بالحنشان   صينية بطاطس بالحنشان Emptyالأربعاء 10 فبراير 2010, 10:23 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
روبي مارو
المشرف العام
المشرف العام
روبي مارو


الجنس : انثى
عدد المشاركات : 10200
العمر : 46
العمل/ الدراسة : تربيه قسم لغه فرنسيه
جنسيتك : مصر
علم دولتك : صينية بطاطس بالحنشان Female31
صينية بطاطس بالحنشان 28nvrt

صينية بطاطس بالحنشان Mywork10

صينية بطاطس بالحنشان Fb3d4910
عارضة الطاقة :
صينية بطاطس بالحنشان Left_bar_bleue80 / 10080 / 100صينية بطاطس بالحنشان Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 19/01/2009

صينية بطاطس بالحنشان Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية بطاطس بالحنشان   صينية بطاطس بالحنشان Emptyالأربعاء 10 فبراير 2010, 1:24 pm

كويس والله انك رديتي عالموضوع يا هبه
فكرتيني بالاكله دي انا باعشقها
بس للاسف ما اكلتهاش من 6 سنين
اللي كانت بتعملها لي ربنا افتكرها
ربنا يرحمها ويرحم جميع اموات المسلمين
شكرا علي المرور يا احلي هوبه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية بطاطس بالحنشان
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بطاطس بالجبنة
» بطاطس بيتزا هات
» تحويل كيس بطاطس الى حافظة اقلام
» بطاطس باللحمة الكمونيه
» صنية بطاطس بالفراخ فى الفرن.......

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى كل العرب :: منتدى بيتك (للنساء فقط ) :: منتدى مطبخ كل العرب :: الأطباق الرئيسيه-
انتقل الى: