منتدى كل العرب
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
منتدى كل العرب
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
منتدى كل العرب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى كل العرب


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
نرحب بجميع الزوار و الاعضاء الكرام و ونتمنى لكم قضاء اجمل الاوقات معنا وباب التسجيل مفتوح للجميع ... كل عام وأنتم بخير... تذكر قول الله تعالى: { مَا يَلْفِظُ مِن قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ }
الفراخ المندى 97562610
تنبيه! / يمنع منعا باتا وضع أى ملفات تحتوى على موسيقى أو صور نساء أو ممثلين أو أغانى أو أفلام و يمنع وضع صور لذوات أرواح سواء اطفال او نساء او رجال او حيونات فى الصوره الرمزيه و التواقيع

 

 الفراخ المندى

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
أم نوران
عضو مشارك
عضو مشارك



الجنس : انثى
عدد المشاركات : 53
العمر : 42
جنسيتك : مصر
علم دولتك : الفراخ المندى Female31
الفراخ المندى 28nvrt
عارضة الطاقة :
الفراخ المندى Left_bar_bleue0 / 1000 / 100الفراخ المندى Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 24/02/2010

الفراخ المندى Empty
مُساهمةموضوع: الفراخ المندى   الفراخ المندى Emptyالجمعة 22 أكتوبر 2010, 10:46 pm

فرخة مشقوقة نصفين ومنظفة طبعا بالليمون
معلقة صغيرة قرفى مطحونة
معلقة صغيرة جنزبيل مطحون
معلقة صغيرة كسبرة ناشفة
مكعبين مرقة دجاج
فلفل اسود
ملح
قطعة فحمة
كوب ماء مغلى
معلقة سمنة
نسبل الفرخة بكل التوابل السابقة وحاولو تدخلو التوابل تحت الجلد
نحط الفرخه في صنية ونحط فيهه طبق بيركس صغنن بين نصفين الفرخةونحط فيه معلقة السمنة ونكون محضرين ورق الفويل<القصدير>نشعل الفحمه عالنار لحد ماتبقى جمرة وبسرعة جدا نشيل الفحمة<بماسك طبعا عشان متتحرقوش>ونحطها ففنجان السمنة ونغطى القصدير باحكام عشان البخار ميطلعش
وندخلها الفرن المتوسط زى ما هي كدا30 دقيقة وبعدين نطلعها ونفتح لو فيها ماية نكبها ونحمر وش الفراخ دقيقتين فشواية الفرن
وبالهنا
ياليت ردودكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
محبة السلف
عضو جديد
عضو جديد



الجنس : انثى
عدد المشاركات : 27
العمر : 43
جنسيتك : مصر
علم دولتك : الفراخ المندى Female31
الفراخ المندى 2py5pvt
عارضة الطاقة :
الفراخ المندى Left_bar_bleue0 / 1000 / 100الفراخ المندى Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 23/09/2010

الفراخ المندى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفراخ المندى   الفراخ المندى Emptyالثلاثاء 26 أكتوبر 2010, 6:00 am

طريقه جميله شكرا اختى جزاكى الله خيرا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الفراخ المندى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كبد و قوانص الفراخ بالبصل والثوم روعه بالصور
» صدور الفراخ المحمره بصوص الكريمه والمسترده

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى كل العرب :: منتدى بيتك (للنساء فقط ) :: منتدى مطبخ كل العرب :: الأطباق الرئيسيه-
انتقل الى: