منتدى كل العرب
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
منتدى كل العرب
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتدي
منتدى كل العرب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى كل العرب


 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
نرحب بجميع الزوار و الاعضاء الكرام و ونتمنى لكم قضاء اجمل الاوقات معنا وباب التسجيل مفتوح للجميع ... كل عام وأنتم بخير... تذكر قول الله تعالى: { مَا يَلْفِظُ مِن قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ }
أقراص الجمبرى المحمرة 97562610
تنبيه! / يمنع منعا باتا وضع أى ملفات تحتوى على موسيقى أو صور نساء أو ممثلين أو أغانى أو أفلام و يمنع وضع صور لذوات أرواح سواء اطفال او نساء او رجال او حيونات فى الصوره الرمزيه و التواقيع

 

 أقراص الجمبرى المحمرة

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
Emoo
عضو فعال
عضو فعال



الجنس : انثى
عدد المشاركات : 246
العمر : 47
العمل/ الدراسة : تربيه قسم لغه انجليزيه
جنسيتك : مصر
علم دولتك : أقراص الجمبرى المحمرة Female31
أقراص الجمبرى المحمرة 28nvrt
عارضة الطاقة :
أقراص الجمبرى المحمرة Left_bar_bleue3 / 1003 / 100أقراص الجمبرى المحمرة Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 01/12/2009

أقراص الجمبرى المحمرة Empty
مُساهمةموضوع: أقراص الجمبرى المحمرة   أقراص الجمبرى المحمرة Emptyالإثنين 15 فبراير 2010, 3:29 am

أقراص الجمبرى المحمرة

اولا نستخدم هذه الطريقة للجمبرى الصغير الحجم
المقادير

كيلو جمبرى او حسب الحاجة

خلطة بهارات للتتبيل (كمون + فلفل + ملح + ليمون + ثوم مفروم

(بقدونس اخضر + شبت اخضر + كسبرة) مقطعة قطع صغيرة

3 أو 4 معالق دقيق


الطريقة

1) نقوم بتتبيل الجمبرى طبعا بعد غسله جيدا ونتركه بضع ساعات

2) نضع الخضرة على الخليط والدقيق ونقلبه جيدا

3) نقوم بوضع الزيت فى طاسة التحمير ثم على النار

4) وبمعلقة ناخذ جزء جزء من الخليط ونضعه فى الزيت حتى يحمر

5) وقم بتقديمه بالطريقة التى تحبها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
نور الهدى
نائب المدير العام
نائب المدير العام
نور الهدى


الجنس : انثى
عدد المشاركات : 10728
العمل/ الدراسة : تربيه قسم تاريخ
جنسيتك : مصر
علم دولتك : أقراص الجمبرى المحمرة Female31
أقراص الجمبرى المحمرة 2py5pvt

أقراص الجمبرى المحمرة O2

أقراص الجمبرى المحمرة O17
عارضة الطاقة :
أقراص الجمبرى المحمرة Left_bar_bleue80 / 10080 / 100أقراص الجمبرى المحمرة Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 04/01/2009

أقراص الجمبرى المحمرة Empty
مُساهمةموضوع: رد: أقراص الجمبرى المحمرة   أقراص الجمبرى المحمرة Emptyالإثنين 15 فبراير 2010, 4:12 am

احنا فى بتنا بنعمل الجمبرى كفته محمرة ب ججمبرى مقشر ومنزوع السلسله الرمليه الموجوده بطول الظهر وطبعا مشطوف جيدا + 2بصله مفري كبيرة- 2كوب ارز مطحون ناعم جدا - شبت مفرى بقدونس مفرى ملح فلفل كمون وبنخلطهم فى المفرمه او الكبه
وبعدين نشكلهم صوابع ونحمرهم فى الزيت
وناخد جزء من الجمبرى المقلى ونضعه فى تسبيكه الثوم بالطماطم ومتفكرنيش هههههههههه انا بحبه جدا جدا
تسلم ايديكى يا عسل وفى انتظار القادم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Emoo
عضو فعال
عضو فعال



الجنس : انثى
عدد المشاركات : 246
العمر : 47
العمل/ الدراسة : تربيه قسم لغه انجليزيه
جنسيتك : مصر
علم دولتك : أقراص الجمبرى المحمرة Female31
أقراص الجمبرى المحمرة 28nvrt
عارضة الطاقة :
أقراص الجمبرى المحمرة Left_bar_bleue3 / 1003 / 100أقراص الجمبرى المحمرة Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 01/12/2009

أقراص الجمبرى المحمرة Empty
مُساهمةموضوع: رد: أقراص الجمبرى المحمرة   أقراص الجمبرى المحمرة Emptyالإثنين 15 فبراير 2010, 6:41 am

شكرا على تواجدك يا سكر ومشاركتك

بس دى طريقة تانية وطعم تانى خالص

الكفته كلنا عرفنها

جربى الطريقة دى سهلة وتعتبر من الوجبات السريعة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
روبي مارو
المشرف العام
المشرف العام
روبي مارو


الجنس : انثى
عدد المشاركات : 10200
العمر : 46
العمل/ الدراسة : تربيه قسم لغه فرنسيه
جنسيتك : مصر
علم دولتك : أقراص الجمبرى المحمرة Female31
أقراص الجمبرى المحمرة 28nvrt

أقراص الجمبرى المحمرة Mywork10

أقراص الجمبرى المحمرة Fb3d4910
عارضة الطاقة :
أقراص الجمبرى المحمرة Left_bar_bleue80 / 10080 / 100أقراص الجمبرى المحمرة Right_bar_bleue

تاريخ التسجيل : 19/01/2009

أقراص الجمبرى المحمرة Empty
مُساهمةموضوع: رد: أقراص الجمبرى المحمرة   أقراص الجمبرى المحمرة Emptyالجمعة 19 فبراير 2010, 7:02 pm

الطريقة دي جميله جدا أختي ايمو
|انا جربتها
وحلاوتها ان الجمبري بيبقي زي ما هو من غير دق او هرس
هي فعلا مختلفة عن الجمبري خاااالص وسريعه جدا جدا
تسلم الأيادي يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
أقراص الجمبرى المحمرة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الكفتة المصرية المحمرة
» صينيه الجمبرى بالزيت والليمون فى الفرن
» أقراص السمك بالبطاطس
» أقراص السمك بالبطاطس

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى كل العرب :: منتدى بيتك (للنساء فقط ) :: منتدى مطبخ كل العرب :: الأطباق الرئيسيه-
انتقل الى: